2324071475 6947807423 32ο χλμ Δράμας - Θεσσαλονίκης, Ροδολίβος, Σέρρες
hero image
 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ | Κατασκευή & Εμπόριο Επίπλων Σέρρες
Η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ” , με μεράκι, αγάπη και πολύ φαντασία μπορεί να κατασκευάσει ξύλινα έπιπλα για όλα τα δωμάτια του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, σύμφωνα με το στιλ που θέλετε να του δώσετε. 
 
Κατασκευάζουμε έπιπλα για την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο, το μπάνιο σας αλλά και κάθε έπιπλο που επιθυμείτε σε μοντέρνα ή κλασσικά σχέδια. Όμορφες, σύγχρονες και λειτουργικές προτάσεις για την επίπλωση του σπιτιού σας, παιδικά έπιπλα για να παίζει και να διαβάζει το παιδί σας σε ένα ιδανικό περιβάλλον και πολλά ακόμα έπιπλα στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές επίπλων βάση δικού σας σχεδίου ή δικού μας, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Βασιζόμενοι στη τεχνογνωσία και την ποιότητα κατασκευών σας προσφέρουμε απαράμιλλης αισθητικής και λειτουργικότητας έπιπλα για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό στιλ για τον χώρο σας.
 
 
 
Σαλόνι
 
Το σαλόνι σας σίγουρα θα πρέπει να είναι αναπαυτικό και λειτουργικό ώστε να μπορούν τα μέλη της οικογένειάς σας αλλά και οι προσκεκλημένοι σας να νιώθουν οικία. Σε εμάς θα βρείτε καναπέδες, πολυθρόνες, σκαμπό, τραπεζάκια, συνθέσεις και πολλά ακόμα έπιπλα για το σαλόνι σας.
 
Τραπεζαρία
 
Κατασκευάζουμε και διαθέτουμε μοναδικά έπιπλα για μία ξεχωριστή και άνετη τραπεζαρία. Τραπέζια, καρέκλες και μπουφέδες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο σας. 
 
Κρεβατοκάμαρα
 
Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από κρεβάτια, κομοδίνα, τουαλέτες, συρταριέρες και ντουλάπες που μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο και χαλαρό υπνοδωμάτιο σε οικονομικές τιμές.
 
Παιδικό Δωμάτιο
 
Κατασκευάζουμε αλλά και διαθέτουμε έπιπλα για να δημιουργήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Κρεβάτια, κουκέτες, συρταριέρες, ντουλάπες, γραφεία, κομοδίνα και όποιο άλλο έπιπλο χρειάζεστε για το παιδικό δωμάτιο του σπιτιού σας. 
 
 
Στόχος μας είναι η ποιοτική κατασκευή, η αντοχή, η ασφάλεια, η αισθητική, η  λειτουργικότητά τους και
η έγκαιρη παράδοση πάντα σε λογικές τιμές.