2324071475 6947807423 32ο χλμ Δράμας - Θεσσαλονίκης, Ροδολίβος, Σέρρες
hero image
 
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ | Κατασκευή & Εμπόριο Επίπλων Σέρρες
Σε κάθε σπίτι η κουζίνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού και αυτό εμείς το γνωρίζουμε καλά.  Η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΑ ΓΟΓΟΣ” μπορεί να σας προσφέρει πάντα οικονομικές και ποιοτικές λύσεις για την κουζίνας της οικίας σας. Λύσεις που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά και θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο άνετη και βολική.

Κατασκευάζουμε κουζίνες με ντουλάπια υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε μοντέρνα σχέδια αλλά και κλασσικά, ανάλογα πάντα με το στιλ και το ύφος που επιθυμείτε για την δική σας κουζίνα. Δημιουργούμε την κουζίνα των ονείρων σας προσεκτικά και φροντίζουμε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ατομικές ανάγκες σας και να σας εξυπηρετεί άψογα.

Όλες οι κουζίνες μας φροντίζουμε να αντικατοπτρίζουν τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της σχεδίασης: εργονομία, ποιότητα και στυλ. Δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ με τίποτα μέτριο και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, ώστε να σας προσφέρουμε κουζίνες που θα χαίρεστε να τις βλέπετε και θα τις απολαμβάνετε με την οικογένειά σας για χρόνια. 
 
 
 
Σας δίνουμε δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια, μηχανισμούς και εσωτερική δόμηση ντουλαπιών ανάλογα με το τι επιθυμείτε για την δική σας κουζίνα και μπορούμε σίγουρα να καλύψουμε και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. 
 
 
 
 
Η χρόνια πείρα που διαθέτουμε χώρο της κατασκευής επίπλων αποτελεί εγγύηση για άψογη συνεργασία μαζί σας σε φιλικό περιβάλλον με υπευθυνότητα στην επιλογή των υλικών κατασκευής, με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και με εξαιρετικά χαμηλές τιμές.